Bedankt voor uw verblijf in onze accommodatie , we stellen het erg op prijs als u een berichtje in ons gastenboek achterlaat.

Adios en graag tot ziensĀ 

2 Reacties

  1. Marloes van Haagen

    Wij zijn de stiekeme eerste gasten geweest van Villa Montroy, stiekem omdat we toevallig langs reden en nieuwsgierig geworden waren of al die enthousiaste verhalen kloppen en Ondanks dat het in december nog niet af was begrijpen we die enthousiaste verhalen. Wat een mooie, rustgevende plek. Wat een super mooi uitzicht en wat een heerlijk comfort in en om het huis. De natuur is echt wonderschoon. Met jullie site geven jullie de werkelijkheid goed weer. Weet zeker dat toekomstige gasten hier zullen genieten.

  2. Petra Sol

    In september hebben wij mogen genieten van dit prachtige huis in een mooie omgeving. Het uitzicht is fantastisch, in de ochtend kan je de zon zien opkomen wat echt de moeite waard is om je bed voor uit te komen. In de omgeving genoeg te zien, het mooie Valencia is goed aan te rijden en een dagje strand ook. Ik raad ook aan om in het dorp te gaan eten, tussen de locals en het eten is fantastisch. Kortom een mooie omgeving en een zeer fraai huis wat van alle gemakken is voorzien om te relaxen en je vakantie te vieren. Margery en Rob dank jullie wel, wij komen zeker nog eens terug.